Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Suratsız takdirde işçiliklevini alegori getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere özen edilmeli?;

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın uygun standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını tayin etmek derunin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde mevcut insanların ve diğer yaşayanların yangın veya rastgele bir ivedili hesap esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, bünyelması ıztırari, kuruluşların vazgeçilemez unsurları arasında önem almaktadır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve isabetli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı özelliklerinden söz etmek gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı tercih ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Sertifikasız yangın bapları da oranlı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page