Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların taçı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğu kez metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha yerinde uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Binalarda sınırlı standartlarda yan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak dunda arsa yer illere iş vermekteyiz.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın kesifı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir tavır simultane insanoğluın ferah bir Yangın Kapısı Fiyatları itmesi ile içeriden dışarıya düz açılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangına Dayanıklılık: Yangın bapları, mukannen bir müddet süresince yangına dayanıklıdır. Bu süre, kapının kuruluşldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine destelı olarak değişlemebilir.

Report this wiki page