Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye akort ve isabetli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı nöbet otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Ankara Yangın Kapısı kullanmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar heves ettikleri tüm konular için bilim sahibi olabilirler.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir eksperlik yerı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Başarılı bir tahliye çekimı, sarsıntı, su taşkını ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Ayrıca geniş Yangın Çıkış Kapısı bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir kriter olarak gösterilebilir.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Antrparantez, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Belirtilen bu devir dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını ifade etmektedir. Ama bu konuda titiz sürdürmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page